Actueel

Ook interesse in Living in Warande?

Wil je op de hoogte blijven over dit project? Meldt je dan nu aan!

Ja! Ik heb interesse!

Your Choice

Omdat jij het beste weet hoe je wilt wonen!

ReadyforLiving Projectontwikkeling maakt huizen die volledig worden afgewerkt binnen de verkoopprijs. Vaak valt jouw smaak niet helemaal te vatten binnen ‘een afwerkpakket’ en vind je zowel een robuuste, landelijke keuken mooi als een minimalistische, luxe badkamer. De belangrijkste ‘smaak’ van het Living In-concept van ReadyforLiving heet niet voor niets: Your Choice. Zo veelzijdig als jij bent.

Wij nodigen je graag uit in onze 3000 m2 grote showroom met alles voor in- en om de woning om een keuze te maken voor een vloer, wandafwerking, een keuken en een badkamer. Per woningproject zetten wij al een bepaalde, luxe basis waarmee wordt gerekend.

Bij het project Living in Warande is gerekend met:

  • Een luxe keuken met 5 inbouwapparaten en granieten werkblad
  • Een badkamer met grote tegels (60×60 en 60×30), Villeroy & Boch-sanitair, designradiator en Grohe kranen
  • Gladde wandafwerking in de tweekapper, diamant wandafwerking bij de rijwoningen
  • Een laminaatvloer met V-groef en 5 cm hoge witte MDF-plint (op de eerste verdieping bij de tweekapper, op de begane grond en eerste verdieping bij de rijwoning)
  • Een eiken lamelparketvloer met 5 cm hoge witte MDF-plint op de begane grond in de twee-onder-een-kapwoning

Hierbij kun je zelf, waar mogelijk, de materialen en kleuren kiezen. Maar er zijn ook voldoende andere opties beschikbaar.

We nodigen je van harte uit in onze showroom aan de Schoepenweg 35 in Lelystad om je te laten inspireren en de mogelijkheden te bespreken met één van onze adviseurs.

Alles start met het juiste interieur!