Actueel

Ook interesse in Living in Warande?

Wil je op de hoogte blijven over dit project? Meldt je dan nu aan!

Ja! Ik heb interesse!

Luxury

Weelderig design, heerlijk luxe De tweede woonstijl van Living In heet Luxury living. Het luxe leven, een glas wijn drinken in de lobby van een designhotel… We zien designitems, maatwerkmeubelen en strakke lijnen. Zo ziet Luxury living eruit…

De ‘luxe’ keuken is highglossgelakt en is, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant, leverbaar in verschillende kleuren. Ook deze keuken is standaard voorzien van 5 inbouwapparaten: een kookplaat, combi ovenmagnetron, volledig geïntegreerde vaatwasser, afzuigkap en koelkast met vriesvak. Het werkblad: weelderig graniet!

De badkamer wordt luxe afgewerkt met 60×60 tegels in donkergrijs en witte tegels van 30×60 centimeter groot. Het hotelgevoel komt verder tot uiting bij het luxe sanitair van Villeroy & Boch, het vrijhangende toilet en de Grohe thermostaatkranen.

Alle wanden hebben standaard bij de tweekappers een wandafwerking in de kleur wit. Bij de rijwoningen is dit diamant wandafwerking.

Een lamelparketvloer met luxe plint zien we bij de twee-onder-een-kapwoning op de begane grond, boven een hoogwaardige whithwash laminaat van Cleanfloor.

Op de vloer in de rijwoning komt een mooi whitewash laminaat, passend bij het luxe woongevoel. De vloer is voorzien van een V-groef en plankenstructuur. Het geheel wordt afgewerkt met een 5 centimeter hoge MDF plint: helemaal àf! Het luxe leven bereikbaar…