Actueel

Ook interesse in Living in Warande?

Wil je op de hoogte blijven over dit project? Meldt je dan nu aan!

Ja! Ik heb interesse!

Mix & Match

Zo kleurrijk als jij bent!

Onze derde smaak heet Mix & Match. Mix & Match living is lekker gek en anders dan de buren… Onverwachte kleurcombinaties gecombineerd met persoonlijke en opvallende items.

Zo hebben wij Mix & Match vertaald:

Een keuken in een matte look met een stoer granieten werkblad. De keuken is voorzien van 5 inbouwapparaten waaronder een vaatwasser en combi ovenmagnetron en heeft luxe ‘soft’ sluitingen. Een fijne keuken als middelpunt van het familieleven, tijd voor verrukkelijk eten!

Eyecatcher in de Mix & Match badkamer is de gekleurde achterwand bij de douche. Ook deze badkamer wordt standaard opgeleverd met sanitair van Villeroy & Boch, prachtige grote vloertegels van 60×60 centimeter, een designradiator en thermostaatkranen van Grohe.

De wanden in de twee-onder-een-kapwoningen zijn glad afgewerkt, en worden geschilderd in de kleur wit. Bij de rijwoningen heeft de wand een diamantafwerking.

Een eiken lamelparketvloer met een 5 cm hoge witte MDF-plint ligt in de tweekapper op de begane grond. Boven is er Cleanfloor-laminaat in V-groef, ook met een plint.

Bij Mix & Match in de rijwoning denken we aan een laminaatvloer met V-groef in een lichte houtkleur. Onze laminaatleverancier staat garant voor levensechte nabootsing van massieve vloeren: een prachtig alternatief voor parket. Wij maken de vloer af met een luxe, 5 cm hoge witte MDF-plint.

Lekker anders, dat past bij ons!