Actueel

Ook interesse in Living in Warande?

Wil je op de hoogte blijven over dit project? Meldt je dan nu aan!

Ja! Ik heb interesse!

Pure

Natuurlijk, authentiek en ruw Pure living is de eerste woonstijl van Living In. Pure living staat voor warme en stoere materialen zoals hout en linnen. Mooie tinten taupe, grijs en off-white. Het gevoel van Pure living hebben wij vertaald naar een keuken, een badkamer en een vloer.

De ‘pure’ keuken is voorzien van een houtstructuur en heeft een landelijke uitstraling. De keuken is beschikbaar in diverse kleuren en voorzien van laden en deuren met een luxe, rustige sluiting. Standaard wordt de keuken uitgevoerd met 5 inbouwapparaten: een kookplaat, combi ovenmagnetron, volledig geïntegreerde vaatwasser, afzuigkap en koelkast met vriesvak. Het werkblad is gemaakt van sober, dik graniet.

De badkamer heeft een mooie vloer van 60×60 tegels in een natuurtint. Op de wand wordt een 30×60 tegel toegepast. Luxe items vormen de Easy-drain, het vrijhangende toilet, Villeroy & Boch-sanitair en Grohe thermostaatkranen. Eyecatcher: de prachtige achterwand in de douche geeft je dat luxe spagevoel!

Een diamant wandafwerking in de kleur wit zien we bij de rijwoningen. De twee-onder-een-kapwoningen hebben een gladde wandafwerking.

In de tweekapper zien we beneden een zeer fraaie lamel parketvloer. Boven komt op de vloer een prachtig houtstructuur laminaat. Niet van een massieve vloer te onderscheiden. Voorzien van een V-groef en plankenstructuur en afgemaakt door een luxe, 5 centimeter hoog witte MDF plint. In de rijwoning ligt dit laminaat zowel op de begane grond als op de slaapetage.

Puur en cosy… Zo fijn kan je nieuwe thuis zijn!